Bavarian Pretzelðÿ¥¨

Bavarian Pretzel🥨

Hello everybody, hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Bavarian Pretzel🥨. It is one of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit tasty. This will be really delicious.

Bavarian Pretzel🥨 is one of the most popular of current trending meals in the world. It's easy, it's fast, it tastes delicious. It is enjoyed by millions every day. Bavarian Pretzel🥨 is something which I've loved my entire life. They're nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Bavarian Pretzel🥨, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Bavarian Pretzel🥨 delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Bavarian Pretzel🥨 is 4 servings. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Bavarian Pretzel🥨 estimated approx 30 min.

To get started with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Bavarian Pretzel🥨 using 15 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

#cookwithnoori
بہت مزیدار بنتے ہیں چائے کے ساتھ تو انکا جواب نہیں اسکے اوپر کوشر سالٹ اسپرنکل کیا جاتا ہے مگر میں نے ٹوئسٹ دیا اور چینی اسپرنکل کی جس سے اسکا مزہ اور بھی بڑھ گیا 😋

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Bavarian Pretzel🥨:

  1. ڈو کے اجزاء
  2. 2/3 کپ نیم گرم پانی
  3. 2/3 کپ نیم گرم دودھ
  4. 3 ٹیبل اسپون پگھلا مکھن
  5. ڈیڑھ ٹی اسپون خمیر
  6. 1 ٹیبل اسپون کیسٹر شوگر
  7. 1/2 3کپ میدہ
  8. 1 ٹی اسپون نمک
  9. ley water کے اجزاء
  10. 2 گلاس پانی
  11. 1/2 3ٹی اسپون کھانے کا سوڈا
  12. ٹاپنگ
  13. ایک انڈے کی زردی
  14. ایک ٹی اسپون پانی
  15. موٹی چینی چھڑکنے کے لیئے

Instructions to make to make Bavarian Pretzel🥨

  1. پانی ،دودھ ،مکھن اور چینی مکس کر لیں پھر باول میں میدہ نمک خمیر ڈالیں اور اس لکویڈ سے گوندھ لیم
  2. پھر ٹاپ پر تھوڑا سا خشک میدہ چھڑک کر ڈو اسپر نکالیں اور ہاتھوں سے مسل مسل کر گوندھیں اگر چپکے تو ہاتھ کو خشک میدے میں کوٹ کر کے رگڑیں یہ عمل دس منٹ تک لازمی کرنا ہے یہاں تک کہ ڈو بالکل اسمود ہو جائے
  3. پھر اس ڈو سے کو آدھے گھنٹے تھیلی میں لپیٹ کر رکھ دیں تاکہ پھول جائے یہ عمل پروفنگ کہلاتا ہے پھر اس ڈو کے آٹھ بالز بنا کر لمبا رول کریں پھر یو شیپ میں رکھیں
  4. پھر دونوں سروں کو دو دفہ ٹوئسٹ کریں اور اٹھا کر اوپر لے جائیں اور دبا دیں پھر ley water بنا نے کے لیئے پانی گرم کریں جب کھول جائے تو اسمیں سوڈا ڈالیں اور پھر ایک ایک پریٹزل کو اسپائڈر اسپون پر رکھ کر اس ابلتے پانی میں دس بارہ سیکنڈ کے لیئے ڈپ کریں
  5. اور نکال کر بیکنگ شیٹ پر رکھتی جائیں جو بیکنگ ٹرے پر لگی ہو پھر زردی میں پانی مکس کریں
  6. اور ان پر برش کریں اور چینی چھڑکیں اور پری ہیٹڈ اوون میں 200 ڈگری پر بیس منٹ یا آدھا گھنٹہ بیک کریں کہ اور کلر آجائے گرم گرم کھائیں

As your experience and confidence grows, you will certainly discover that you have a lot more all-natural control over your diet and adjust your diet regimen to your personal preferences with time. Whether you wish to offer a dish that uses fewer or even more components or is a little bit basically zesty, you can make basic adjustments to attain this objective. To put it simply, start making your dishes on schedule. As for fundamental cooking abilities for novices you do not need to discover them however only if you understand some straightforward cooking methods.

This isn't a total overview to quick as well as simple lunch recipes however its good something to chew on. Ideally this will certainly get your imaginative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that's going to wrap this up with this exceptional food Steps to Prepare Super Quick Homemade Bavarian Pretzel🥨. Thanks so much for reading. I'm sure that you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Tags:
Recipes
Link copied to clipboard.